Apriyanto D Santoso

Lair ing Klaten, 7 April 1991. Alumnus Universitas Negeri Yogyakarta jurusan Pendidikan Bahasa Jawa. Saiki dadi tukang corat-coret ing PT Intan Pariwara. Instagram: @senja_isme