Penulis: R Raga Budi Panuntun

Lair ing Sleman, September 2003. Mahasiswa anyar prodi Sastra Jawa, ing UGM. Nom-noman biasa kang seneng lan njajal nguri-uri basa Jawa. Instagram: @rafaelragabp

Kembali ke atas