PERJALANAN
PERJALANAN

Es Legen Sakral Awang-Awang

Jawasastra bar dolan golek sing seger-seger yaiku es legen. Dilalah ketemune ana ing daerah Awang-Awang, Mojosari, Mojokerto. Iki ana artikel grafise. Sugeng amirsani Aja lali …

Jawasastra Mlaku-Mlaku; Pesanggrahan Rejawinangun

Jawasastra bar dolan menyang Pesanggrahan Rejawinangun. Sakuwise kesel muter-muter, Jawasastra nggawe artikel grafis kanggo sing paling pisanan bab Pesanggrahan Rejawinangun. Mangga lur.