Nginguk Pasuryan ing Blumbang
Nginguk Pasuryan ing Blumbang

Nginguk Pasuryan ing Blumbang1 min read

aja mbokbaleni maneh
nginguk
pasuryan kang rumangsa
ora ana paedahe, sing putih
sing pucet
kuwi.

aja pisan
maneh mbayangake
pasuryamu minangka
rembulan.

eling, aja pisan-
pisan. Aja.

Inggih, Ndara

Puisi Asal

Sumber: https://www.google.com/amp/s/www.gramedia.com/blog/5-kumpulan-puisi-cinta-sapardi-djoko-damono-paling-romantis/amp/
Ervinna Cahyani
Latest posts by Ervinna Cahyani (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *